måndag 16 januari 2012

Det rullar på

 Yes nu kan jag skriva igen!
 Vår dator som har skrivit på sista versen lämnades in på lagning i lördags, så nu har jag en annan, där jag slipper radera extra bokstäver och kopiera in bokstäver som inte funkat.
  
  Så fick vi då beskedet vi väntat på, vi blev godkända och nu var det bara att köra på.
Vi skickade en tacksam tanke till Neo, som tack vare misstaget gjorde att vi tjänade in en hel mån i tid.
 Stämningen blev helt annorlunda, personalen använde nu alla resurser. Tvättlappar, blöjor och engångshandskar bytes nu hela tiden.
  Nu började läkarna förbereda en plan för Saga, fler tester skulle göras men operationsdatumet blev satt till den 10 juni-09.
 Plötsligt kändes det konstigt att ha ett fast datum, man hade ju väntat på detta så länge.
Nu handlade det om att få dagarna att gå.
 Tilda hade fullt upp med att leka med dom nya kompisarna, Anna från Örnsköldsvik, Lilla Milou och Natalie från olika delar av Skåne, även lilla Arvids storasyster på 3 år fick vara med.
  När man är nere i Lund och träffar människor ifrån Östergötland håller man ihop, så man följde och höll tummarna lite extra för Arvid med familj.
 Arvids föräldrar fick tvillingar, en son och en dotter. Dottern var fullt frisk och behövde inte så mycket vård på Neo, trots att dom var för tidigt födda.
 Arvid däremot hade ju problem med nästan alla inre organ, så det såg inte så hoppfullt ut, så man behövde inte fråga så mycket utan man förstod åt vilket håll det lutade. Men man hoppades ju ändå in i det sista..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar